View Full Version : معرفی کتاب کلید نصب ویندوز
admin
10-10-2007, 12:27 AM
يكي از مشكلاتي كه همه كاربران كامپيوتر كم و بيش درگير آن هستند. نصب ويندوز است. براي اين مبحث راهنماي مفيد و موثر به اندازه كافي وجود ندارد. كتاب كليد نصب ويندوز پاسخي است براي اين نياز كاربران. با راهنمائي اين كتاب، شما مي توانيد ويندوز XP و ويندوز ويستا را روي كامپيوترتان نصب كنيد. همچنين در يك فصل جداگانه ، به نصب درايور هاي سخت افزاري پرداخته شده . با خواندن اين كتاب، از مراجعه به ديگران و پرداخت هزينه براي نصب ويندوز بي نياز خواهيد شد.
تعدادي از مباحث اين كتاب:
نصب ويندوز XP
پارتيشن بندي هارد ديسك
اضافه كردن زبان فارسي
نصب ويندوز ويستا از DVD
نصب ويندوز ويستا از درون ويندوزXP
نصب درايورهاي مادر برد
نصب درايور كارت گرافيك
نصب درايور مودم
نصب درايور كارت صوتي
ساختن ديسك Startup
فرمت كردن هاردديسك در محيط Dos
نصب ويندوز XP در محيطDos
سيستم ويندوز خود را دوباره نصب كرده ام و صوت دستگاه پريده است . اطلاعي هم از مشخصات و درايور كارت صوت خود ندارم چكار بايد بكنم؟
mt_moravej
10-13-2007, 11:31 AM
حتما باید سعی کنید اطلاعات کارت صدای خود را پیدا کنید. یا از فاکتور فروش و یا بازکردن پشت کامپیوتر. البته اگر کارتی ندیدید یعنی کارت صدای شما آنبورد است و با استفاده از دیسک مادربورد میتوانید آنرا نصب کنید.
admin
10-18-2007, 02:23 PM
در کامپیوتر های جدید. درایور کارت صوتی معمولا در CD مادربرد است. به راحتی میتوانید از روی همان CD نصب کنید. این کار در کتاب کلید نصب ویندوز (http://www.kelid.ir/books/000335.php)آموزش داده شده است
sahar_adel23
09-03-2010, 01:34 AM
سلام. 2تا سوال داشتم . لپ تابی را تازه خریدم با ویندوز 7 و روز اول بک آپ گرفتم ولی هر از چندگاهی این پیغام را میده که بک آپ کنم دلیلش چیه؟ و دومین سوال اینکه: فقط درایو c که در آن ویندوز نصب شده را دارم ( یعنی مثلا دریو d یا غیره وجود نداره). آیا باید خودم پارتیشن بندی کنم (تا حالا تغییری درش ندادم)؟.ممنون
در پناه خدا.
Amir abbas32
09-03-2010, 02:04 PM
سلام. 2تا سوال داشتم . لپ تابی را تازه خریدم با ویندوز 7 و روز اول بک آپ گرفتم ولی هر از چندگاهی این پیغام را میده که بک آپ کنم دلیلش چیه؟ و دومین سوال اینکه: فقط درایو c که در آن ویندوز نصب شده را دارم ( یعنی مثلا دریو d یا غیره وجود نداره). آیا باید خودم پارتیشن بندی کنم (تا حالا تغییری درش ندادم)؟.ممنون
در پناه خدا.
سلام دلیل خاصی نداره یه پیشنهاد هستش البته میشه در تنظیمات ویندوز غیر فعالش کرد. در خصوص سوال دوم هم باید ویندوز رو دوباره نصب و پارتیشن بندی کنید یا اینکه در محیط ویندوز بدون پاک شدن اطلاعات با نرم افزار پارتیشن مجیک یک درایو جدید ایجاد و مقداری از فضای آزاد درایو سی را به آن اختصاص دهید که همین راه پیشنهاد میشود.
sam.seven
09-03-2010, 02:18 PM
سلام. ببخشید آقای مظلومی بهتر نیست متن معرفی را اصلاح کنید ؟ ( زیرا ویراست دوم خیلی تغییر کرده و ویندوز 7 اضافه شده )
admin
09-03-2010, 02:52 PM
چرا حتما. فردا انجام میدم
sam.seven
09-03-2010, 11:18 PM
خیلی ممنون:53:
sahar_adel23
09-03-2010, 11:29 PM
سلام دلیل خاصی نداره یه پیشنهاد هستش البته میشه در تنظیمات ویندوز غیر فعالش کرد. در خصوص سوال دوم هم باید ویندوز رو دوباره نصب و پارتیشن بندی کنید یا اینکه در محیط ویندوز بدون پاک شدن اطلاعات با نرم افزار پارتیشن مجیک یک درایو جدید ایجاد و مقداری از فضای آزاد درایو سی را به آن اختصاص دهید که همین راه پیشنهاد میشود.
سلام . از راهنمایی تون ممنون. ولی منظورم این بود از داخل خود ویندوز میشه که پارتشین بندی کرد؟
سوال بعد هم در مورد این نرم افزار که گفتین در نت هست دانلود کنم؟ اسمش فقط پارتیشن مجیک است؟
در پناه خدا.
admin
09-04-2010, 06:10 AM
در بعضی از نسخه های ویندوز میشه پارتیشن بندی کرد.
نرم افزار پارتیشن مجیک دیگه تولید نمیشه. نرم افزار ACronis disk director بد نیست. کتاب کلید پارتیشن بندی هم همین نرم افزار رو آموزش داده که بزودی میاد
sahar_adel23
09-06-2010, 09:46 PM
در بعضی از نسخه های ویندوز میشه پارتیشن بندی کرد.
نرم افزار پارتیشن مجیک دیگه تولید نمیشه. نرم افزار acronis disk director بد نیست. کتاب کلید پارتیشن بندی هم همین نرم افزار رو آموزش داده که بزودی میاد
جوابتون با اینکه کوتاه و مختصر بود ولی به هرحال ممنون. امیدوارم این کتاب زود چاپ بشه و به درد بخوره.
در پناه خدا.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.