doctor_vb
10-09-2007, 09:14 AM
من میخام از طریق ایگولد کسب در امد کنم ولی راهش رو نمیدونم دوستان زیادی در این کار فعالیت میکنند ولی هیچی به من نمیگن:mad: ای بی معرفت ها تو رو خدا من میدونم که تحریم اقتصادی هستیم ولی یه ضرب المثل میگه که اگه توی مسابقه ي دو میخای شرکت کنی اگه فلج هم باشی و باز هم برنده نشی تقصیر خودته ما باید چنین طرز فکری داشته باشیم تا برنده بشیم انتشارات کلید ایا تو منو کمک میکنی خواهش میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
__________________________________________________ __________________________
دومین ارزوم اینه که چطور بتونم یک سایت موسیقی برای خودم طراحی کنم من نمیدونم که چطور میتونم دنبال فایلهایmp3برم و از اونها در سایت خودم لینک بدم و یک data base از اونها درست کنم من برای هدفم احترام زیادی قائلم و حاضرم وقت و هزینه ی زیادی رو براش مصرف کنم کلید جون ایا تو کمکم میکنی؟؟؟؟؟؟:)
__________________________________________________ __________________________
دومین ارزوم اینه که چطور بتونم یک سایت موسیقی برای خودم طراحی کنم من نمیدونم که چطور میتونم دنبال فایلهایmp3برم و از اونها در سایت خودم لینک بدم و یک data base از اونها درست کنم من برای هدفم احترام زیادی قائلم و حاضرم وقت و هزینه ی زیادی رو براش مصرف کنم کلید جون ایا تو کمکم میکنی؟؟؟؟؟؟:)