View Full Version : مشكل حرف "ي"
چند وقتيست كه توي اينترنت بعضي از حروف "يـ" كه بايد بصورت كوچك نشان داده شوند بصورت بزرگ "ي" نشان داده ميشوند ولي هنگام تايپ كردن و در ساير برنامه ها مشكلي وجود ندارد . آيا كامپيوتر ويروسي شده يا مشكل از جاي ديگريست ؟
mt_moravej
10-08-2007, 01:09 PM
آیا در همه سایتها این اتفاق می افتد یا در همه جا؟ تنظیمات زبان در control panel را دستکاری نکرده اید؟ همچنین بفرمایید از کدام enconding استفاده می کنید؟ unicode ویا arabic windows ؟
آیا در همه سایتها این اتفاق می افتد یا در همه جا؟ تنظیمات زبان در control panel را دستکاری نکرده اید؟ همچنین بفرمایید از کدام enconding استفاده می کنید؟ unicode ویا arabic windows ؟
در همه سايتها ، مثلا الان نوشته هاي من درست تايپ و درست نشان داده شده اند ولي " ي" در نوشته هاي شما بصورت ياء تنها نشان داده شده . همچنين اسم بعضي از فايلها هم درست نشان داده نميشود و وقتي مجددا آنرا تايپ ميكنم درست ميشود . از unicode استفاده ميكنم و با arabic هم تست كردم مشكل حل نشد . اين اتفاق يكروز كه كامپيوتر را روشن كردم و وارد اينترنت شدم بوجود آمد درحاليكه هيچ اي- ميلي را باز نكردم و ديواره آتش فعال است و ويروس كش مك آفي نصب است
با نصب دوباره فونتهاي Xp مشكل حل شد البته در منوي پرش كه در اين پايين قراردارد هنوز مشكل باقيست
admin
10-18-2007, 02:26 PM
برای حل مشکل حرف ی . یک فایل کوچک به نام kbdfa.dll هست که باید در پوشه System32 کپی شود. این کار را کرده اید؟
lavan
03-23-2008, 06:42 PM
چند وقتيست كه توي اينترنت بعضي از حروف "يـ" كه بايد بصورت كوچك نشان داده شوند بصورت بزرگ "ي" نشان داده ميشوند ولي هنگام تايپ كردن و در ساير برنامه ها مشكلي وجود ندارد . آيا كامپيوتر ويروسي شده يا مشكل از جاي ديگريست ؟
سلام
باتشكر از زحمات فراواني كه مي كشيد.
بنده نيز دقيقا همين مشكل دوستمان را دارم. هر كاري كردم حل نشد.آن فايل kbdfa را هم نصب كردم باز درست نشد.
به پيوست عكسهاي كه مشكل را نشان ميدهد. تقديم مي شود خواهشمند است راهنمايي فرماييد
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.