PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفي كليد مبارزه با ويروس (ويرايش دوم)

Alfredo
11-22-2010, 03:24 PM
در اين كتاب ابتدا بطور خلاصه با ويروسها ، عملكرد آنها و روش مبارزه با آنها آشنا مي شويم. سپس يك نرم افزار آنتي ويروس مناسب پيدا كرده و با كاركرد آن آشنا خواهيم شد. علاوه بر مباحث مرتبط با ويروس، با بهينه سازي كامپيوتر هم كم و بيش آشنا مي شويم و ياد مي گيريم كه چطور از فايل هاي مهم خود نسخه پشتيبان تهيه كنيم.
اميدوارم كتاب حاضر مورد پسندتان واقع شود و نيازهاي شمارا در اين زمينه رفع كند.

mt_moravej
11-22-2010, 05:20 PM
تشكر
لطفن برنامه اي كه مبناي آموزش در اين كتاب هست را هم معرفي كنيد.

admin
11-22-2010, 07:40 PM
bitdefender

Amir abbas32
01-03-2011, 10:46 AM
از این کتاب چد تا انتقاد دارم که خدمتتون عرض میکنم
1-چرا از نسخه ی 2011 استفاده نکردید میتونستید چند ماه صبر کنید تا این نسخه بیاد؟
2-تو کتاب گفتید که نرم افزار داخل سی دی همراه کتاب موجوده ولی من که سی دی ندیدم!
3-چرا فقط به سایت toptenreviews اکتفا کردید؟ میدونید که یکی از معتبرترین شرکت ها که اقدام به تست ابزار های امنیتی میکند av-comparatives است
:102::102:

admin
01-05-2011, 07:36 PM
سلام.
به قول معروف داستان داره. با شرکت نماینده این نرم افزار قرار بود همکاری کنیم. سی دی سه ماهه نرم افزار رو بدن که توی کتاب بزاریم. این همکاری به دلایلی انجام نشد
از زمان نگارش کتاب تا زمان چاپش خیلی طول کشید و همین باعث شد که نسخه جدید بیاد.
کلا هدف از بازنویسی به روز کردن مطالب بود. برای آنتی ویروس های دیگه هم برنامه داریم که کتاب جداگانه بنویسیم.
مشکل سی دی رو هم باید حل کنیم. یعنی سی دی نرم افزار یک ماهه رو بزاریم کنار کتاب.
بابت همه مشکلات عذرخواهی می کنیم

Amir abbas32
01-06-2011, 05:09 PM
سلام.
به قول معروف داستان داره. با شرکت نماینده این نرم افزار قرار بود همکاری کنیم. سی دی سه ماهه نرم افزار رو بدن که توی کتاب بزاریم. این همکاری به دلایلی انجام نشد
از زمان نگارش کتاب تا زمان چاپش خیلی طول کشید و همین باعث شد که نسخه جدید بیاد.
کلا هدف از بازنویسی به روز کردن مطالب بود. برای آنتی ویروس های دیگه هم برنامه داریم که کتاب جداگانه بنویسیم.
مشکل سی دی رو هم باید حل کنیم. یعنی سی دی نرم افزار یک ماهه رو بزاریم کنار کتاب.
بابت همه مشکلات عذرخواهی می کنیم

سلام ممنون خیلی خوبه که برای آنتی ویروس های دیگه هم میخواید کتاب بنویسید.:redface:

S7N
01-06-2011, 10:15 PM
از این کتاب چد تا انتقاد دارم که خدمتتون عرض میکنم

3-چرا فقط به سایت toptenreviews اکتفا کردید؟ میدونید که یکی از معتبرترین شرکت ها که اقدام به تست ابزار های امنیتی میکند av-comparatives است
:102::102:
همونطور که میدونید بعضی از شرکت های امنیتی مانند ای وی جی و ترند میکرو و ... بنچمارک ها و تست های این موسسه رو قبول ندارند و اونرو تحریم کردند...