PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه نصب و استفاده از Google Desktop

taha
10-02-2007, 04:35 PM
با سلام و خسته نباشيد
من فايل Google Desktop را از سايت معرفی شده دانلود کردم، ولی متأسفانه با اجرای آن و طی مراحل نصب، آيکونی روی صفحه نمی آيد. ظاهرا" درست نصب نمی شود. لطفا" راهنمايی کنيد که چگونه استفاده کنم.
با تشکر

mt_moravej
10-02-2007, 08:39 PM
سلام
نصب آن پیچیدگی خاصی ندارد و فقط یکی از پیامها کمی مهم است که آنهم هر انتخابی کنید در نصب مشکلی پیش نمی‌آید. وقتی نصب تمام می‌شود نشانگر گرافیکی( آیکون )آن که یک گلوله رنگی است در نوار اجرای سریع، یعنی همان نواری که در کنار ساعت قرار دارد قرار می‌گیرد با دوبار کلیک روی آن و یا کلیک راست روی آن و انتخاب Search Desktop صفحه‌ی جستجوی آن باز می‌شود. روش استفاده از آن البته در کتاب کلید جستجو توضیح داده شده است. آیا علامتی که گفتم را پیدا می‌کنید؟

taha
10-15-2007, 02:11 PM
ممنون از راهنمايی تون، ولی بعد از نصب، اون گلوله رنگی که می گيد، در نوار اجرای سريع نمياد و اصلا" در صفحه ديده نمی شه! اگه می شه، لطفا" راهنمايی کنيد.ممنون. :o

mt_moravej
10-15-2007, 08:49 PM
آیا پیامی مبنی بر بروز اشکال در نصب مشاهده نمی‌کنید؟ شاید در حین نصب مشکلی ایجاد شده و نصب کامل نشده. اگر پیامی داده شده لطفا آنرا بنویسید زیرا نصب که تمام شود علاوه بر نوار اجرای سریع از راه start>all programs هم می‌توان برنامه را دید.
اگر می‌خواهید دقیقا کنترل کنید که آیا برنامه واقعا نصب شده یا به control panel بروید و روی Add/Remove Programs کلیک کنید و ببینید آیا برنامه‌ی گوگل دسکتاپ در این فهرست دیده می‌شود و یا نه؟

taha
10-29-2007, 06:34 AM
بله، درسته، حق با شما بود. من نتوانسته بودم آنرا درست نصب کنم. در واقع ظاهرا" فايلش را درست دانتلود نکردم که درست نصب نمی شه! فايلش را از سايت گرفتم، ولی درست نمی تونم Rar اونرا باز کنم. بهر حال دوباره سعی می کنم. ممنون از راهنمايی تون.

taha
10-30-2007, 07:17 AM
ممنون از راهنمايی تون. بالاخره تونستم آنرا دوباره دانلود و نصب کنم. ممنون و موفق باشيد.

mt_moravej
11-01-2007, 08:11 PM
سلام
خوشحالم که بالاخره مشکلتان حل شد. امیدوارم از استفاده از این برنامه بسیار عالی که در کتاب جستجو آنرا شاهکار نامیده ام لذت ببرید.